Reakcija Partizana na odluku Vlade: “Sjajna stvar, čekamo uputstva!”

Fudbal se igra zbog navijača.

Reakcija Partizana na odluku Vlade:

Generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura izajvio je da će klubu veoma značiti to što će od 1. juna biti dozvoljeno prisustvo navijača na utakmicama.

Krizni štab je odlučio da se dozvole javni skupovi sa najviše 1.000 učesnika, pa će tako od 1. juna biti ozvoljeno okupljanje publike na sportskim događajima na otvorenom.

“Još uvek ništa zvanično nismo dobili, ali ukoliko se to dozvoli naravno da će veoma značiti klubu. Fudbal nije isti sa i bez navijača. Imamo priliku da gledamo nemačku Bundesligu koja se igra bez navijača i vidi se da nešto fali. Sigruno da će značiti velika podrška sa tribina, vidim da će biti neka posebna pravila. To je dobra stvar, jer fudbal se igra zbog navijača. Bez publike to nije to”, rekao je Vazura.

Broj navijača biće ograničen, a očekuju se i dodatne bezbednosne mere poput poštovanja fizičke distance od najmanje dva metra.

“Nadam se da će sve biti sporvedeno u delo i da će sve biti bezbedno. Mi čekamo upustvo od Fudbalskog saveza i ljudi koji su za to zaduženi. Koliko sam pročitao, mora da bude poštovana udaljenost, a to će iziskivati određenu organizaciju. Podržavamo to i čim doktori to kažu znači da je dobra odluka”, zaključio je Vazura.

Tekst preuzet sa portala Sportske net

2 komentara

Ostavite komentar
  1. Da li čovek da se smeje ili da plače? 1000 huligana je bila uobičajena poseta i pre korone, ali sada kad se razmaknu izgledaće da ih je još manje.. Važno da je napredni krmak veseo:-(

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *