RANKOVIĆ: Partizan ponovo želi trofej u Kupu

“Priželjkivali smo da ako mora da se igra sa Čukaričkim, da to bude u dve utakmice. Kup je na jednu utakmicu i eliminacionan, a ovako imamo dve. Branimo Kup i imamo istorijsku šansu da ga osvojimo tri puta uzastopno, što Partizan nije uradio od svog osnivanja, to je motiv više. Poštujemo Čukarički, ali nadamo se plasmanu u finale”, rekao je Ranković novinarima u Beogradu.

Žrebom u Beogradu odlučeno je da Partizan igra protiv Čukaričkog u polufinalu Kupa. Prva utakmica je na Banovom brdu. U drugom polufinalu igraju Mačva i Mladost iz Lučana.

Partizan je u drugom delu prvenstva lako pobedio Čukarički na Banovom brdu, a Ranković je rekao da to ne mora ništa da znači pred polufinale Kupa.

“Čukarički traži i kroz prvenstvo da izadje u Evropu, ovo će im biti motiv. Na nama je da pokažemo da smo pravi, da branimo trofej i nadamo se prolasku. Svakako je bolje što je revanš na našem stadionu, ali u utamicama u Beogradu i na Banovom brdu imamo veliku podršku navijača, a to će nam olakšati posao”, rekao je Ranković.