RAGBI KLUB PARTIZAN NA NOVOJ (VEB) ADRESI!

Zvanični sajt RK Partizan

Sa ponosom objavljujemo da je obnovljen sajt najtrofejnijeg srpskog ragbi kluba – ovoga puta lepši, zanimljiviji i bogatiji sadržajem više nego ikad!

Navijači Partizana sada će moći da se u svakom trenutku informišu o aktuelnim dešavanjima u njihovom omiljenom klubu. Ekskluzivne galerije, intervjui sa igračima, stručnim štabom i legendama Parnog valjka nalaziće se samo na ovom mestu. Već sada su na raspolaganju rezultati i izveštaji sa pređašnjih utakmica, a jednim klikom dostupna je i kompletna baza igrača našeg kluba, od najmlađih do najstarijih. Konačno, na sajtu ćete moći da pročitate i nešto o bogatoj istoriji Partizana, te da saznate detalje koji nisu bili dostupni u dovoljnoj meri.

Baš kao i na terenu, vrlo važan cilj našeg kluba jeste i promocija ragbija u Srbiji: želimo da vas upoznamo sa vrednostima ovog sporta, ali i da vas uputimo u najnovija dešavanja u svetu ragbija. Tako ćete na našem sajtu moći da pročitate izveštaje sa “svetske scene”, kako bi se za svakog ljubitelja ragbija, starog ili novog, našlo nešto zanimljivo.

Želimo da vam prenesemo celokupno iskustvo pripadanja Ragbi klubu Partizan. Budite uz nas!

Igraj ragbi, odaberi Partizan!