Računajte na njih: Milošević dao šansu kvartetu iz omladinskog pogona(VIDEO)

Trener Savo Milošević ukazuje priliku talentovanim igračima iz omladinskog pogona crno-belih, a njih nekoliko se izdvojilo svojim kvalitetom, radom i zalaganjem.

Ranijih sezona tako su dobijali prilike i Strahinja Pavlović, Lazar Pavlović, Svetozar Marković, Filip Stevanović, Strahinja Jovanović, sada je red na neke druge momke.

Sva je prilika da bi navijači Partizana mogli uskoro na delu i na velikoj sceni da vide igrače kao što su Ivan Milosavljević, Miljan Momčilović, Slobodan Stanojlović iz omladinske škole Partizana kao i Nikolu Lakčevića iz Teleoptika.

Vezista Ivan Milosavljević kaže je iskustva sticao u nekoliko klubova pre Partizana.

Imam 19 godina, dolazim iz Kragujevca. U Partizanu sam već pet godina i igram na poziciji prednjeg veznog. Igrao sam u FK Kraguj iz Kragujevca, posle toga sam prešao u FK Apolon, gde sam dosta naučio, da bih potom došao u Partizan gde sam stekao veliko iskustvo” rekao je Milosavljević, koji kaže da posebno prati igre najboljih svetskih veznih igrača.

Nikola Lakčević kaže da mu je idol Nejmar da Silva.

Bio sam prvo u školi fudbala ‘Trijumf’ u Sremčici. Posle sam prešao u Čukarički, pa u Rad i OFK Beograd, odakle sam došao u omladince Partizana.
Nejmar mi je omiljeni igrač, volim da ga gledam, sviđa mi se to što radi na terenu
.”

Miljan Momčilović (18), kaže da je prve korake načinio u Derventi, odakle se preselio sa porodicom u Dobanovce.

U Partizanu sam od 2013. Sada mi je idol Nemanja Matić. Fascinira me kakav je čovek i kako igra. Dosta ga gledam, pratim njegove poteze“, kaže Momčilović.

Slobodan Stanojlović je rođen u Bijeljini.

Trenirao sam u Radniku. Dobio sam poziv od Partizana koji se ne odbija. Dve godine sam putovao dva do tri puta nedeljno na treninge i utakmice, a onda mi je trener Slađan Šćepović rekao da bi bilo bolje da se preselim u Beograd“, otkrio je Stanojlović.

Svi imaju velike nade i snove, a budućnost je pred njima.

Tekst preuzet sa portala B92. net