Pudličin izvršitelj ponovo jaše-Iste kazne za vređanje na nacionalnoj osnovi i tehničke greške!??

Ničim izazvan za tu funkciju, postavljen da izvršava naloge svog “vlasnika”, direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije leon deleon ekspresno je objavio discipinske mere zbog dešavanja na prvom meču finalne serije Superlige između “njegovog”fmp1 i Partizana. Kažnjena su oba kluba, trener Partizana Andrea Trinkijeri i plejmejker crno-belih Aleks Renfro.

SMEŠNU kaznu u iznosu od 84.000 dinara platiće domaćin utakmice, zbog toga što je domaća publika vređala trenera gostujuće ekipe po nacionalnoj osnovi i bacanja trvrdih predmeta na teren.

Pluvanje,gađanje igrača na terenu,ponašanje i izjave nazovi trenera domaćih, kao i KONSTANTNO VREĐANJE kapitena gostujućeg tima i njegove porodice, najverovatnije da NISU,po ovom ljigavcu,dovoljan razlog za bilo kakvu oštriju kaznu,

Trener Parnog Valjka Andrea Trinkijeri kažnjen je sa ukupno 60.000 dinara, od čega 24.000 zbog dosuđene tehničke greške, odnosno 36.000 zbog isključenja. Trinkijeri je opomenut da prema propozicijama takmičenja nije dozvoljeno javno kritikovati odluke sudija, pa makar ga oni “iskasapili”svojim pristrasnim odlukama.Aleks Renfro je sankcionisan sa 6.000 dinara zbog dosuđene tehničke greške,jer se,izgleda,drznuo da pobuni zbog nedosuđenog faula pri šutu za tri poena,pred nosem jednog od pudličinih pajaca sa pištaljkom.

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 18.000 dinara zbog toga što nije obezbedio prisustvo igrača na pres konferenciji po završetku utakmice,bez obzira na sve krađe i nepravde koje su doživeli krareći za svoj klub na parketu.

Takođe, skrenuta je i pažnja sudijama da na utakmicama plej-ofa mogu da koriste uređaje za proveru spornih odluka, valjda želeći na taj način da stavi do znanja pajacima za sutrašnju utakmicu, da slobodno mogu suditi još više namernih,tehničkih i isključujućih grešaka.

Da nije smešan,ovaj prigradski poslušnik bio bi baš tužan, a mi ga OPET pozivamo da i sutra prisustvuje finalnoj utakmici i na centru terena,pred početak meča, podeli po neku plaketu.

Mi ćemo znati da ga bogato nagradimo i damo mu “materijala”za buduće kazne koje,kao komfete,deli KK Partizan NIS-u.

Jedan komentar

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *