Prvi put u avionu s Partizanom

Mondo sport piše…

Posle “zaletanja” u pobedama nad Megom, Trentom i Cibonom, crno-beli uzleteli su prema Rusiji na prvo međunarodno gostovanje sa trenerom Trinkjerijem.

Andrea Trinkjeri danas će prvi put će poleteti sa crno-belima na međunarodno gostovanje.

Košarkaši Partizana “zaleteli” su se prema Sankt Peterburgu pobedama nad Megom, Trentom i Cibonom, pa je ovog utorka došao red da italijanski trener i mladi tim nastave upoznavanje na putovanju do obale Baltika gde će u sredu od 18 časova sa druge strane parketa stajati Zenit.

Pod vođstvom Trinkjerijevog prethodnika, Nenada Čanka, ruski predstavnik u Evrokupu savladan je u Beogradu rezultatom 89:82, ali i pored toga ekipa trenera Vasilija Karašjova ima pobedu više pred “revanš”.

Trinkjeri, koji nije krio oduševljenje atmosferom u “Pioniru” u subotu uveče tokom “klasika” sa Zagrepčanima, pred poletanje na Aerodromu “Nikola Tesla” naglasio je da će njegovi momci u narednoj utakmici morati da se izbore sa protivnikom ne računajući na podršku navijača.

“Ekipa Zenita ima mnogo talenata, moramo birati najbolji pristup – fizički i mentalni, da ih držimo u odbrani. Moramo bolje zagrađivati, bolje se kretati bez lopte i igrati zajedno”. 

Grupa C

Parovi 7. kola:

utorak

Trento – Lion 20.30

sreda

Zenit – Partizan 18.00
Valensija – Turk Telekom 20.45

Tabela: Lion 5-1, Valensija 4-2, Zenit 3-3, Turk Telekom 3-3, Partizan 2-4, Trento 1-5.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *