Prolećni raspust u Humskoj

Sportski žurnal

Najdžel Vilijams-Gos se na društvenim mrežama „pohvalio” kako se uspavao, ali je stigao na avion koji ga je preko Frankfurta odveo do Sijetla. Otišao je kući

Pored Vilijams-Gosa aerodromom „Nikola Tesla“ prošao je i Bondža Si. On je otputovao do Pariza…

Svaki od crno-belih će narednih nekoliko dana odmarati. Svaki na svoj način. Jedno im je zajedničko, neće trenirati. Makar do subote.

Jer, sa krajem ABA lige u Humsku je stigao i prolećni raspust. Kako ih neće biti u doigravanju za šampiona, izabranici trenera Nenada Čanka su dobili neobično veliku pauzu, pošto Superligu počinju tek 19. aprila.

Vremena za sve imaju više nego dovoljno, neki i da otputuju, a da onda pojačaju rad, u sred sezone obave pripreme, kako bi spremni dočekali početak Superlige.

– Pauza je predugačka. U suštini tih 40 dana će brzo proći, ali kad pomisliš da je sledeća utakmica tek tamo sledećeg meseca… Treba održati i „tenziju“, da se igrači ne opuste – pričao je na ovu temu Novica Veličković, kapiten crno-belih.

Priznao je i da će njemu odgovorati, zbog stanja njegovih kolena. Prijaće i Đoki Šalićukoji bi u sredu trebalo da obavi artroskopiju kolena i reši se problema koji ga muči već neko vreme i zbog koga je od Nove godine igrao pod bolom. Pauza je dovoljno dugačka da obavi intervenciju, oporavi se i uvede u rad

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *