Pripreme na Kipru − dan četvrti(foto, video)

Zvanični sajt FK Partizan

(Od specijalnog izveštača MOCART Sporta sa Kipra)

Nevolja za stručni štab Partizana posle samo četiri dana boravka u Limasolu. Štoper crno-belih, Bojan Ostojić, povredio se u završnici susreta sa Gornjikom iz Zabrža i sledi mu pauza od najmanje sedam dana.

Iskusnom defanzivcu je stradala zadnja loža tokom jedne intervencije na utakmici sa poljskim timom, za sutra su zakazani detaljni lekarski pregledi, međutim, prve informacije pokazuju da će biti van stroja tokom cele druge sedmice rada na Kipru. To dalje znači da će Ostojić propustiti naredna tri kontrolna meča: sutrašnji sa Slovanom iz Libereca, zatim onaj sa kiparskim Ermisom 1. februara i u subotu protiv čeških Teplica.

Nedeljni prepodnevni trening, iz predostružnosti, propustio je i drugi štoper Nemanja R. Miletić, kao i napadač Leandre Tavamba. Reč je o udarcima iz duela sa Gornjikom, obojica bi trebalo brzo da se vrate u stroj, van kojeg je, zbog bola u čašici kolena, i dalje Danilo Pantić.

Ohrabrujuća informaicja za stručni štab je povratak u trenažni proces Sejdube Sume (nije ga bilo desetak dana) i saznanje da će od ponedeljka Miroslavu Đukiću na raspolaganje da se stavi i špic Ognjen Ožegović.

S obzirom da je danas pre podne bio trening oporavka, u završnici je igran nožni tenis i najboljom se pokazala ekipa koju su činili Đukić-Ranković-Suma.

Aleksandar Joksić

Pripreme na Kipru

Sedma epizoda (razgovor sa Jovičićem)
Osma epizoda (popodnevni trening u nedelju)Biljana Obradović

 

 

Foto galerija (oba treninga u nedelju): Miroslav Todorović

Back to Top