PRIJEM ZA ZLATNU REPREZENTATIVKU Strelkinja Partizana Andrea Arsović i njen trener gosti opštine Savski venac

Za reprezentativku Srbije u streljaštvu Andreu Arsović, osvajačicu zlatne medalju na Mediteranskim igrama u Španiji, i njenog trenera Dragana Donevića, po povratku sa igara, priređen je prijem u opštini Savski venac.

Andrei Arsović su uručeni plaketa i poklon, a predsednica opštine Savski venac Irena Vujović pohvalila je rad i posvećenost naše reprezentativke i njenog tima.

– Hvala Andrei na još jednoj zlatnoj medalji koju je donela našoj zemlji. Velika je stvar imati za sugrađanku sportiskinju kao što je ona. Andrea Arsović je pravi primer da se ogroman rad i trud na kraju uvek isplate, a mi smo ponosni na njene rezultate i želimo joj da nastavi da niže uspehe i u budućnosti – rekla je Irena Vujović.

Osvajanjem zlata u disciplini vazdušna puška, Arsovićeva je Srbiji donela jubilarnu 10. medalju sa Mediteranskih igara u Španiji.

Arsovićeva i Donević zahvalili su se predsednici opštine na prijemu, ističući da im veoma znači podrška matične opštine.

– Zahvalni smo predsednici Ireni Vujović što ceni naš rad i zalaže se za promociju pravih vrednosti. Sa opštinom Savski venac imamo odličnu saradnju i nadam se da ćemo se zajedno radovati novim uspesima – poručila je Andrea Arsović.

Izvor :Blic sport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *