PRIČALO SE DA ĆE U PARTIZAN…

Na eventualni dolazak u Humsku sačekaće do neke sledeće prilike.

Crnogorski košarkaš Marko Todorović sezonu je počeo u Kini, u taboru Tjanđena, ali je zbog dobro poznate situacije sa smrtonosnim Koronavirusom tamošnji šampionat u prekidu i morao je da se vrati u Evropu.

U potrazi za novim klubom spominjao se i Partizan, čak i opcija da se to desi na leto, ali je on ipak odabrao da potpiše za evroligaša Baskoniju i tako se vrati u ACB ligu.

Španski klub je nedavno dao otkaz Niku Stauskasu i slobodno mesto popuniće Todorović, koji je u karijeri već nastupao na Pirinejima, u Barseloni dve sezone i jednu u Huvendudu.

EurohoopsES@EurohoopsES

El Baskonia está interesado en Marko Todorovic | Eurohoops https://www.eurohoops.net/es/euroleague-es/1024748/el-baskonia-esta-interesado-en-marko-todorovic/?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1581970598 …El Baskonia está interesado en Marko Todorovic | EurohoopsMarko Todorovic podría regresar a la Euroliga.eurohoops.net421:23 – 17. феб 2020.Употреба информација и политика приватности у Твитер огласимаПогледај друге твитове корисника EurohoopsES

Izvor Hotsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *