Preokret rukometaša za nove bodove

Gosti iz Mokre Gore su u Beograd došli po bodove i to su već na startu pokazali crno-belima. Posle sedam minuta igre bilo je5:2, a onda su Stanković i Vuković bili precizni i povećali prednost na 7:2!

Partizan – Mokra Gora 27:21 (7:14)
Dvorana: Banjica. Gledalaca: 500. Sudije: Blagojević i Đokić. Sedmerci: Partizan 3 (3), Mokra Gora 8 (3). Isključenja: Partizana 8, Mokra Gora 10 minuta.
PARTIZAN: Butulija 3, Jokić, Živković 3, Grubić, Radovanović 3, Pavlović, Milenković, Mikić 3, Pižurica 1, Radivojević, Trnavac (2 odbrane), Stevanović 5, Ivanović 1, Glendža, Maksić 8, Milosavljev (16 odbrana).
MOKRA GORA: Orlović, Milić 4, Tomić, Božović, Aleksić, Nikolić 4, Milenković, Vuković 8, Košanin, Kosalović, Kasalović 1, Aleksić, Simović, Utvić 1, Đukić 2, Stanković 1.

U 19. minutu je na semaforu stajalo 11:4 i to je bila najveća razlika za Mokru Gora, koja je u prestonici igrala maestralno.

Do odlaska na odmor tim Nedeljka Vučkovićaje bio siguran, raspoložen, precizan, dok Partizanu ništa nije polazilo za rukom i delovao je prilično nemoćno.

U nastavku utakmice kao da su drugi timovi izašli na teren. Partizan je za dvanaest minuta napravio seriju 8:2 i u 42. minutu stigao na samo gol zaostatka – 16:15.

Tri minuta kasnije tim iz Humske je uspeo da izjednači (17:17), a potom golom Butulije i da povede. Ova serija kao da je sasekla goste, pa su crno-beli preko MaksićaStevanovića i Butulije došli i do četiri gola viška, 21:17…

Tekst :Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *