PREDSTAVLJAMO TIM PARTIZANA ZA SEZONU 2020/2021 – PIVOTMENI

Svako vreme iznedri ljude koji će moći da okupe drugo oko sebe i da ih povedu napred.

Broj 22 – IVAN MIĆIĆ, je predvodnik nove generacije rukometaša poniklih u našoj školi rukometa. Ivan fenomenalan momak u svakom smislu, odličan đak i student. Predstavlja primer koji treba prikazivati deci koja žele da se bave rukometom (sportom) kako mogu postići sve što žele i da budu odlični sportisti i odlični đaci. Dobitnik je nagrade ”Ivan Muškatirović” koju JSD ”Partizan” dodeljuje najuspešnijim mladim sportistima i đacima. Bio je kapiten kadetske, a sada i juniorske reprezentacije Srbije. Njegovi igrački kvaliteti su bili dobro zapaženi u toku prethodne sezone, gde je nosio veliki teret ekipe na svojim leđima. Nema protivnika koji ga je mogao zadržati. U novoj sezoni očekujemo potvrdu svega navedenog, da debituje za A tim Srbije, a pre svega toga da podigne pehar Kupa Srbije u Zrenjaninu.

Broj 13 – MARTIN VARGA, igrač koji tek treba da pokaže svoje prave kvalitete. Pripada modernoj generaciji pivotmena koji mogu da igraju u oba pravca. Po motivisanosti i predanosti se možemo nadati da će Martin dosta toga i postići.

Broj 19 – BORISLAV URTA, kao i Varga. Vreme dokazivanja je ispred njega. Poseduje građu od koje mogu strepeti svi protivnici.

Zvanična FB stranica RK Partizan