Potvrđen još jedan odlazak iz Partizana: ”Zahvalili smo mu se na saradnji…”

Posle ostavke šefa stručnog štaba Partizana Zorana Mirkovića, istim putem krenuo je i njegov dosadašnji pomoćnik Gordan Petrić.
Očekivalo se ovih dana da će Petrić ostati uz Žarka Lazetića do izbora novog šefa struke, ali s obzirom na je on bio Mirkovićev izbor posle stupanja na dužnost, osetio je potrebu da se povuče zajedno sa njim.
To je večeras i definitivno potvrdio predsednik kluba Milorad Vučelić, gostujući u ”Partizanovom vesniku” na TV Partizan, gde je otkrio i koji su prioriteti uprave kluba u naredne tri nedelje, osim izbora novog trenera.

”Žao mi je, bilo bi grehota da ne pomenem Gordana Petrića koji je imao velike zasluge i koji je smatrao da ne bi bilo prirodno da nastavi dalje da radi pošto je bio Batin pomoćnik.Zahvalili smo se i Gordanu Petriću na saradnji, on je stari Partizanovac i tako dalje… i sada se koncentrišemo na glavnu stvar, da se obezbedi licenca za izlazak u Evropu.
To su prioritetni zadaci uprave u narednih 20 dana. Na dobrom smo putu da rešimo te probleme, ali nije to lako, zahtevni su iz UEFA, a mi radimo punom parom i tu se najviše angažujemo”,objašnjava Vučelić.

Izvor Sportske net

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Sve ovo sto sada rade vucicevi novinari iz SVIH nazovi novina-usmereno je samo na jos vecu destabilizaciju Partizana.Niko nece napisati da se od Partizana ocekuje da se ravnopravno takmici sa rupaskim klubom a da dobija STO PUTA manje novca,da se Partizanu ne oprastaju dugovi,da se Partizanu ne daju pare od ER SRBIJE a satro M.Citi,da se Partizanu ne namestaju transferi u Kinu a na racun asfaltiranja puteva po Srbiji,da Partizan ne dobija SEST MILIONA EVRA od NIS-a svake godine…Pa oni su dobili STO MILIONA evra u poslednhe vreme DIREKTNO OD DRZAVE i jos su duzni jer kradu taj novac.Ko je o tome napisao nesto u bilo kom blatoidu??? O tome se naravno cuti.Pa Partizan nije mogao da dovede ni jednog igraca pa ni Ivanica -kao osvedocenog Grobara,jer sve pare dobija stoka ciganska i -NIKOM NISTA.E za to je kriva ova uprava-ZATO STO CUTE A SVE OVO ZNAJU,a zasto cute,pa zato sto ih je isti taj vucic naguzio tu DA BI CUTALI.Navijaci treba zbog toga da ih oteraju,JER SU SAUCESNICI vucica u unistavanju Partizana.A ovo sto Ilic prica je isto glupost,ZASTO BI U PARTIZANU SVAKI EVRO DUGA bio JAVAN,a rupasi nikad u istoriji nisu javno poslovali??Msm,treba da postoje bilansi,da se sve zna-ALI NE DA BI SE UDBASKI BLATOIDI SLADILI,gde je izvestaj stoke rupaske o dugu,ne smu ni da pitaju,dobili su STO MILIONA EVRA a duguju bar TRIDESET OPET…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *