Ponuda iz snova za Šćekića: Iz Partizana u Primeru? Moguće je!

Sjajnim igrama za Partizan u proteklih godinu i po dana Aleksandar Šćekić je skrenuo pažnju klubova iz najjačih liga sveta. Žele ga u Španiji.

Dolazak Aleksandra Šćekića u Partizan bio je tih, gotovo neprimetan, a odlazak bi mogao da bude i te kako bombastičan.

O dobrim izdanjima pouzdanog “veziste” daleko se čulo na zapadu Evrope.

Crnogorski reprezentativac dobio je nekoliko ponuda da napusti Humsku u aktuelnom prelaznom roku, a svakako najzvučnija stigla je iz Španije i to najjače njene fudbalske divizije.

Ponuda vredna oko 1.000.000 evra nalazi se na stolu čelnika Partizana!

Crno-beli za sada, barem dok ne obezbede adekvatnu zamenu, nisu voljni da odličnog defanzivnog vezistu puste i tako mu ispune dečački san da zaigra u jednoj od najjačih liga sveta.

“Imam par ponuda i nijedna nije iz Genčlerbirlija, već Španije! Ona je najprimamljivija i dolazi od kluba je koji se takmiči u Primeri. Međutim, još sam igrač Partizana, videćemo šta će se dešavati”, otkrio je Šćekić za MONDO, ali nije želeo da imenuje klub.

Odlazak u Primeru za Šćekića bi predstavljao ostvarenje snova.

“Voleo bih da se oprobam u Primeri, da igram protiv najboljih igrača, protiv Reala, Barselone, Atletika… U najboljim sam fudbalskim godinama i za mene bi odlazak u Španiju predstavljao krunu karijere”.

Naša konstatacija da je u poslednjem odgovoru otkrio i koja tri kluba sigurno nisu poslala ponudu, Šćekić je uz iskren osmeh dodao: “Ne, nisu”.

Nije se dao prevariti.

Prema saznanjima MONDA, u pitanju je Alaves. Na potezu je Partizan…

Tekst preuzet sa portala Mondo 6

Autor Vladimir Sukdolak