PONOS JSD PARTIZAN – ANDREA DEA ARSOVIĆ

Mnogima od nas to ne bi  uspelo ni da igramo klikere i takmičimo se u krugu familije.Velika većina ne bi mogla da ostvari svoj san, ni jednom u svom životu. Svi  bi mi, nekako voleli da to budemo ali, takvi se retko rađaju…

Sve to je objedinila, uspela,  i svoje snove ostvarila: ANDREA DEA ARSOVIĆ!

Devojka koja je, za 72. rođendan svoje SVETINJE I LJUBAVI, po DESETI, ljubilarni put, osvojila naziv (ili privilegiju, kakogod) NAJBOLJE SPORTISTKINJE JSD PARTIZAN.

Titule, uspehe, medalje i diplome, ovde nećemo nabrajati.Dovoljno je Dea donela radosti Partizanu, porodici , svom izuzetnom treneru DRAGANU DONEVIĆU , prijateljima, navijačima…Ono što je najvažnije, sinoć ih je obećala još.Sa istim žarom i sa istom voljom kao na strelištu i na takmičenju.I, to nam garantuje da će tajko i biti.Na radost svih onih klinaca sinoć koji su je gledali kao istinskog idola i uzora i koji su već krenuli njenim stopama.

Mala “STRELJAČKA DRUŽINA, ali “putokaz i smernica” ostalim sekcijama u JSDu kako i koliko može doneti zajedništvo, rad i upornost.Vođa,ponos i perjanica iste, ANDREA DEA ARSOVIĆ, devojka koja je još jednom dokazala kavo blago Partizan ima u svojim redovima.

SVAKA ČAST, jedino što možemo još jednom reći…i da, naravno…

VIDIMO SE I SLEDEĆE GODINE…PO JEDANAESTI PUT !!!

 

 

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *