Poluvreme – Nema golova u Humskoj(sažetak)

Mondo sport

Završeno je prvo poluvreme, Čukarički je bio bolji, a imao je dve idealne šanse. Partizan samo jednu.

44′  Kajević je promašio čitav fudbal. Da ga je pogodio bilo bi i te kako opasno po crno-bele. Nalazio se na 10-11 metara po sredini od gola Partizana i nije bio čuvan.

38′ Solidan pokušaj Đuričkovića iz “slobodnjaka”. Nije bio precizan, pored gola.

OPET MUDRINSKI!

31′ Odbrana Partizana popušta. Jovanović je probio po desnoj strani (opet), uputio dobar centaršut, ali napadač Čukaričkog nije uspeo glavom da savlada Stojkovića.

PREČKA!

29′ Velika prilika za Ćukarički! Ognjen Mudrinski je pogodio prečku posle centaršuta Ovusua. Odbrana Partizana već je bila “na kolenima”, ali se isprečila prečka.

JOŠ JEDNA PRILIKA ZA PARTIZAN!

21′ Đuričković odlično deli lopte na ovoj utakmici, sada je proigrao levog beka Nemanju Antonova, napravio mu vrlo dobru šansu, ali je novajlija u ekipi Partizana loše šutirao, tako da Kirovski nije imao većih problema.

PRILIKA!

16′ Odlična prilika za Partizan. Petar Đuričković je vrlo lepo pronašao Nemanju R. Miletića, koji se ubacio s pozicije desnog beka, imao je odličnu poziciju, nije loše ni tukao glavom, ali nije bio precizan. Najbolja šansa na obe strane.

12′ Partizan napada, ali i Čukarički je upravo imao opasan napad, koji je izbacivanjem lopte u krener zaustavio Bojan Ostojić.

10′ Nema prilika u Humskoj.

– Utakmica je počela!