POLUFINALE KUPA: Parni valjak na Banovom brdu (18,30 –Mogući sastavi )

Sportski žurnal piše :

Parni valjak bi derbi rane, po svemu sudeći i gubitak titule – plod poraza od Crvene zvezde na Marakani, večeras da zaleči trijumfom protiv Čukaričkog na Banovom brdu, u prvoj utakmici polufinala masovnijeg takmičenja.

– Sve ćemo učiniti da uđemo u finale. Biće teško, Čukarički je odlična ekipa – upozorava Miroslav Đukić, šef struke crno-belih.

Nedavno, u prvenstvu, lako ste savladali Lalatovićevu četu – blic krigom: očekujete li sad teži posao?

– Ispalo je lako zato što je Partizan dobro ušao u utakmicu, poveo 2:0 i… Čukarički je odlična, agresivna ekipa, s dobrim trenerom, ali mi smo Partizan i želimo da slavimo u za nas veoma bitnom takmičenju. Moraćemo da odgovorimo na domaćinov visok ritam, treba znati u kojim zonama da igramo, u kojim ne…

Sa velikim problemima Čukarički ulazi u današnji prvi polufinalni meč Kupa Srbije protiv Partizana. Iako su sa optimizmom pre nekoliko dana govorili o ovom duelu, jasno je da su posle subotnjeg duela protiv Nišlija, ambicije kod Brđana splasle.

Nije se to desilo zbog straha izabranika Nenada Lalatovića od crno-belih, već jer su najblaže rečeno “osakaćeni” kartonima i povredama izašli iz prvenstvenog duela sa Nišlijama, a uz sve to su i emotivno ispražnjeni.

Pokušali su u stručnom štabu Čukaričkog da “podignu” igrače, a koliko su u tome uspeli biće jasno posle današnjeg duela sa crno-belima.

– Očekuje nas težak meč protiv Partizana, gosti su apsolutni favorit, ne samo u ovoj utakmici, nego i za konačan ishod takmičenja, odnosno osvajanje Kupa Srbije – rekao je Dragan Šarac, pomoćni trener Čukaričkog.