POČINJE PLEJ-OF!DOĐITE U NEDELJU NA ADU DA PODRŽIMO PARTIZAN!

POČINJE PLEJ-OF! PARTIZAN DOČEKUJE RAD U PRVOJ UTAKMICI

Borba za titulu prvaka Srbije zvanično je počela!

Partizan i Rad sastaće se u nedelju (29. septembar, 18h, ragbi teren na Adi Ciganliji) u prvom meču plej-ofa Prvenstva Srbije u ragbiju 15 za seniore. Crno-beli su formalni domaćini, pošto su u regularnom delu šampionata bili prvi na tabeli. Ipak, u plej-ofu prednost ne postoji – računa se samo pobeda.

Ragbisti Partizana ulaze u plej-of seriju kao blagi favoriti, s obzirom na to da su u poslednjem kolu porazili Rad velikom razlikom. “Građevinarima” je to bio jedini poraz ove sezone (prolećni duel protiv crno-belih je registrovan kao pobeda Rada), što govori da su i oni u poprilično dobroj formi. Pobednik prve utakmice imaće ogromnu prednost u nastavku i zato je za obe ekipe od krucijalne važnosti da iz ovog duela izađu podignute glave. 

Plej-of serija se igra na dve dobijene utakmice. Partizan je branilac titule.

Pozivamo sve navijače Partizana da u nedelju dođu na ragbi teren na Adi Ciganliji i podrže crno-bele ragbiste do nove titule. Podrška sa tribina imaće ogroman značaj za momke koji ne igraju parama, već srcem. Oni su spremni da svaku kap znoja i krvi daju za crno-bele boje, ali za pobedu će im biti neophodna jaka podrška. Zato dođi na Adu u nedelju i podrži ragbiste!

Zvanični sajt RK Partizan