PITALI SU PREDSEDNIKA PARTIZANA DA LI PARAHOVSKI ODLAZI? Ovo je odgovor Ostoje Mijailovića!

Artjom Parahovski i Partizan se rastaju posle samo tri meseca?! Ova informacija je prostrujala čaršijom posle izuzetno slabih partija beloruskog reprezentativca.

Iako je došao kao jedno od najvećih i najzvučnijih pojačanja, iskusni centar nije zadovoljio svojim partijama, pa u poslednje vreme jedva da je igrao, a sada se uopšte nije našao ni na spisku putnika za gostovanje Tofašu u Evrokupu.

Tragom tih informacija portal Espreso kontaktirao je predsednika Partizana, Ostoju Mijailovića.Pitali su ga ima li istine u tome da će Parahovski napustiti klub?

Ostoja Mijailović o rastanku sa Parahovskim
Ostoja Mijailović o rastanku sa Parahovskimfoto: Filip Plavčić

– Svaki korak koji napravimo biće u ineresu Partizana, prosto ne može sve da bude kako je planirano. Da bi se napravio kompromis svako nešto treba da da, jasni su ciljevi Partizana za ovu godinu. Bez obzira na promene ukoliko se dese mi od našeg cilja ne odustajemo – rekao je Mijailović za Espreso.

Odgovor na to da li će zaista doći do rastanka i pod kojim uslovima, kao i da li će crno-beli dovoditi zamenu za njega, daće nam predstojeći dani ili nedelje.

Tekst preuzet sa portala Espreso