Pet ugovora za petoricu omladinaca

Telegraf sport piše…

Još ranije potpis je stavio Bojan Balaž, a danas bi to trebalo da učini još nekolicina momaka koje sa klupe predvodi trener Dražen Bolić

Vezni igrač Slobodan Stanojlović Foto: FK Partizan

Činjenica da su u prošloj sezoni izgubili šampionsku titulu, kao i povikli nekoliko rizičnih finansijskih poteza, tačnije ulaganja u tim, koja se nisu isplatila, već “namakla klubu “omču oko vrata”, navela je čelnike Partizana i sve one koji prave strategiju poslovanja da se ponovo, u daleko većoj meri okrenu – Omladinskoj školi.

Tim povodom u planu je da crno-beli u toku današnjeg dana potpišu profesionalne ugovore sa čak petoricom igrača iz omladinske selekcije, koji bi u budućnosti trebalo da donesu berićet i na sportskom i na finansijskom planu, saznaje Telegraf.

Desni bek Stefan Radmanovac Foto: FK Partizan

Radi se centralnom defanzivcu Strahinji Pavloviću, desnom beku Stefanu Radmanovcu, vezistima Slobodanu Stanojloviću i Martinu Novakoviću, te napadaču Nikoli Štuliću, koji će staviti paraf na trogodišnju saradnju i time faktički postati “projekat budućnosti” kluba iz Humske.

Zapravo, to nije sam početak Partizanih “pojačanih aktivnosti” u Omladinskoj školi, pošto je sve počelo obavezivanjem profesionalnim ugovorom talentovanog štopera Bojana Balaža, koji takođe pripada istoj generaciji, kao prethodno navedeni fudbaleri.

Napadač Nikola Štulić ima ubojitu desnicu Foto: FK Partizan

Radi se o momcima, koji su rođeni 2001. godine i, rekosmo već, čine omladinsku selekciju Partizana, koju sa klupe predvodi Dražen Bolić, nekadašnji fudbaler crno-belih, a pre dve godine i saradnik tadašnjeg trenera Ivana

Tomića u prvom timu kluba iz Humske.

Pored želje da mladim igračima pruže priliku u budućnosti i na taj način donesu višestruku korist klubu, u Partizanu su se potpisivanjem ugovora sa talentovanim momcima zaštitili i od eventualnih pokušaja drugih klubova da ih novcem privole da promene sredinu.

Vezni igrač Martin Novaković Foto: FK Partizan

Centralni defanzivac Strahinja Pavlović Foto: FK Partizan

(Z. Ivković)

2 komentara

Ostavite komentar
  1. Ponovo iste greske,umesto na PET ugovori se potpisuju na TRI godine.I intetesuje me koliko je ovih “bisera” igralo kad smo dobili SEDAM komada od Cuke???

  2. Pa mora tako, po zakonu ako nema igrac 18 godina onda je maksimalan ugovor na 3 godine, malo je glupo ali sta da se radi, takav je zakon. Ali zato kada navrse 18 godna moze da sesa njima potpise neki novi ugovor na 5 godina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *