PET KANDIDATA, ODLUKA NA STANOJU: Neko od njih će pojačati Partizan!

Crno-beli jačaju tim…IZVOR: MN PRESS

Odlazak veziste Đorđa Ivanovića u Olimpiju ostavio je “rupu” u igračkom kadru Partizana, a novi trener Aleksandar Stanojević želi da je što pre popuni.

Klub je od njegovog dolaska već doveo Aleksandra Miljkovića, pregovara oko Miloša Jojića i Svetozara Markovića, a pored njih će dovesti još najmanje jedno pojačanje u manevru. Na spisku je oko pet potencijalnih imena, a odluku će doneti upravo Stanojević.

“Telegraf” piše da je jedan od njih već pod ugovorom. To je Nemanja Nikolić koji se nije dopao treneru Savu Miloševiću, pa je pozajmljen Spartaku.

Nikolić je odlično počeo ovu sezonu i postigao već četiri gola, jedan i protiv Crvene zvezde, a videćemo da li će uopšte pravno izvodljivo da raskine pozajmicu sa Subotičanima. Oni su ga pozajmili zimus, dogovor je bio da ostane i ovu polusezonu, ali…

Druga opcija je Nikola Čumić, koji je blistao u Nišu prošle sezone, a trenutno je fudbaler Olimpijakosa. S obzirom da neće imati veliku ulogu planira se pozajmica, da li baš u Partizan?

Ipak, pitanje je da li je Partizanu u interesu da “razigrava” tuđeg igrača, a što se tiče preostala tri igrača na spisku i oni imaju ugovore u svojim klubovima, ali nije saopšteno o kome se radi, što znači da ih crno-beli čuvaju “u šteku” i počeće pregovore s njim ako ne dovedu Nikolića ili Čumića.

Izvor : (MONDO/Telegraf)