Pejdžov odgovor Beronu, stvar je jednostavna!

Izjava Zvezdinog beka izazvala je brojne reakcije, sada se oglasio i košarkaš Partizana koga je Beron prozvao.

Navijači Partizana i Crvene zvezde i dalje prepričavaju dešavanja sa finala Kupa Radivoja Koraća u Nišu, gde su crno-beli posle produžetka savladali Zvezdu sa 85:84.
U prvoj izjavi posle niškog trilera, košarkaš Crvene zvezde Bili Beron je imao primedbe na suđenje u ključnim trenucima, a svoje tvrdnje potkrepio je i konstatacijom da se i bek Partizana Markus Pejdž nasmejao pojedinim odlukama.
Očekivao se i Pejdžov komentar, a košarkaš Partizana je svoje viđenje iniša meča izneo u razgovoru za ”Žurnal”
”Na kraju dana, sudije su svirale faul. Bilo je nekih problematičnih ‘odgurivanja’ na obe strane u poslednjih pet minuta meča, ali ne možemo da kontrolišemo sudijske odluke. Gurnuo me je i svirali su faul, izvukao je Pejdž jednostavan zaključak. 

Pejdž je i najzaslužniji što je Partizan izborio produžetak, pošto je posle pogođene trojke, bio siguran i sa linije slobodnih bacanja na sekund pre kraja regularnog toka meča.”Morao sam da pogodim! Gubili smo dva razlike, bio je sekund do kraja. Želeli smo u produžetak i otišli tamo”, istakao je Pejdž i dodao da su ga protivnički navijači gađali sitnim predmetima u pokušaju da mu poremete koncentraciju.
”Ali, samo sam duboko uzdahnuo, dao sebi vremena…”, otkriva Pejdž.

Izvor Sportske net