Partizanu zabranjen ulazak na Kosovo: Albanci blokirali crno-bele na Jarinju, skidala se čak i obeležja!

Delegacija crno-belih nije mogla da pređe administrativnu liniju južne srpske pokrajine

KK Partizan
Foto: Telegraf

Košarkaši Partizana nisu mogli da prođu administrativnu liniju Kosova i Metohije, gde su ih na prelazu Jarinje zaustavili albanski carinici.

Crno-beli su dugo čekali na granici, čak su i sklonili obeležja Partizana, kako ne bi bilo problema sa prelaskom administrativne linije.

Čekalo se u autobusima, a plan je bilo da se ide kolima, auto po auto i da se tako pređe na Kosovo. Međutim, Albanci su vratili prvi auto, i čekala se odluka da li da se krene alternativnim putevima.

Na kraju je definivitno odlučeno da Partizan ne može da prođe, a preporuka kancelarije za Kosovo i Metohiju bila je da se ne ide alternativnim putem.

Podsetimo, delegacija Partizana je trebalo da bude na Svesrpskom saboru, koji je trebalo da se održi u 12 časova u Kosovskoj Mitrovici, koji se organizuje sa ciljem da se ukaže na to da se srpski narod ne miri sa getoizacijom i namerom Prištine da Srbi napuste Kosovo i Metohiju.

Takođe,  košarkaši Partizana su nakon protesta od 15 časova trebalo da odigraju revijalnu utakmicu sa košarkašima KK Trepča, u sportskoj hali u Leposaviću.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *