Partizanu nagrada za najuspešniju humanitarnu akciju

Kurir sport

Institut za transfuziju krvi Srbije organizovao je svečani novogodišnji prijem u sali Skupštine grada Beograda. Prijemu su prisustvovali zaposleni iz transfuzioloških službi, Crvenog krsta Srbije, predstavnici lokalnih samouprava i medija, saradnici, volonteri i dobrovoljni davaoci krvi.

 Tokom koktela su uručena priznanja i zahvalnice organizacijama i pojedincima koji su tokom ove godine svojim angažovanjem pomogli i podržali zavod za transfuziju krvi u nastojanju da se održi nivo potrebnih jedinica krvi za bolesne građane Srbije.

Među zvanicama i onima koji su dali medijsku podršku, ali i direktnim delovanjem obezbedili uslove da se neophodna krv donira, bio je i FK Partizan, tačnije njegovi predstavnici, predsednik g. Milorad Vučelić i direktor marketinga g. Predrag Vujović.

Navijači fudbalskog kluba Partizan su ovo priznanje dobili za najuspešniju akciju i najmasovniji odziv u 2017. godini. Ispred organizatora te akcije je FK Partizan, a zahvalnicu njegovim navijačima, primio je predsednik FK Partizan g. Milorad Vučelić.

− Mi ćemo i dalje nastaviti da se ponašamo odgovorno i da kroz institucionalno delovanje pomažemo svim građanima Srbije − izjavio je Vučelić i zahvalio se organizatorima i direktoru zavoda g. Gradimiru Bogdanoviću.

 

(FK Partizan)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *