Partizanova VELIKA SRAMOTA u Gornjem Milanovcu

Novo veliko razočaranje za navijače Partizana, dan uoči 75. rođendana kluba.

NOVI KIKS - Šta je Partizan sebi dozvolio sa igračem više!

Imao je Partizan  vođstvo, igrača više u poslednjih pola sata, ali se iz Gornjeg Milanovca vraća sa samo jednim osvojenim bodom – 1:1!

Bilo je ovo još jedno slabo izdanje Partizana ove sezone. Tokom prvog poluvremena bilo je svega par opasnijih pokušaja crno-belih – Filipa Stevanovića i Asana koji je pogodio spoljni deo mreže, kao i Sumin udarac u finišu poluvremena sa 14-15 metara, kada je loptu poslao preko gola.
Suma je bio prilično nervozan i neraspoložen za igru, a posle jednog duela ispred kaznenog prostora domaćina, laktom je reagovao prema protivničkom igraču i za to kažnjen žutim kartonom.
Daleko od svojih najboljih izdanja bio je i najbolji strelac Partizana Umar Sadik koji je zaigrao nedovoljno oporavljen, pod injekcijama, pa su i on i Suma zamenjeni na poluvremenu.
Imajući u vidu informacije da Almerija nudi osam miliona za Sadika, ne bi bilo iznenađenje ako se Sadik do kraja prelaznog roka i rastane sa crno-belima.
Tek što je počelo drugo poluvreme, Partizan je poveo. Asano je odlično centrirao sa desne strane za Filipa Stevanovića, ovaj je šutirao sa nekih 10-11 metara i uspeo da donese vođstvo crno-belima. Jedan igrač Metalca je pokušao da izbije loptu sa gol linije, ali je zakasnio.
Problemi za Metalac uvećali su se u 62. minutu, kada je njihov kapiten Vranjanin dobio drugi žuti karton zbog starta nad Stevanovićem. Donekle sporna situacija, imajući u vidu da je Vranjanin prvo zahvatio loptu.

Činilo se tada da će Partizan  rutinski završiti ovaj meč, ali domaći su ih šokirali u 81. minutu. Akcija Metalca išla je po desnoj strani, a onda Katanić petom, za Grbovića, ovaj asistira za Filipa Antonijevića, koji između Lutovca i Miljkovića pogađa za 1:1.
Pokušao je trener Partizana Aleksandar Stanojević sa još dve izmene da učini nešto više, ušli su Pavlović i Denis Stojković i bio je Partizan konkretniji u finišu, ali Lutovac ne koristi dve velike prilike, kao i Matić čiji je šut završio preko gola.
Matić je na isteku trećeg minuta nadoknade pao u kaznenom prostoru, tražio je penal, ali se sudija nije oglasio, procenio je da je to bio čist start fudbalera Metalca.

Izvor Sportske net