Partizan zakazao promociju prvog pojačanja!

Sportske net pišu…

U Partizanu ne gube vreme. Tek što je sezona završena i osvojen Kup Srbije, u Humskoj se aktivno radi na angažovanju pojačanja, s obzirom da je početak priprema već za dve nedelje.
 
Prvi posao je već završen, izvesno je da će dosadašnji napadač subotičkog Spartaka Žk Nemanja Nikolić biti novi član Partizana, a sve će biti ozvaničeno na konferenciji za medije koja je zakazana za ponedeljak u 11 časova u pres sali stadiona u Humskoj.
 
Novinarima su danas poslati pozivi da prisustvuju ovoj promociji, mada u pozivu nije pomenuto Nikolićevo ime. Ali, s obzirom da je Spartak već potvrdio ovaj transfer, dileme više nema. U ponedeljak bi trebalo da dobijemo i još neke odgovore vezane za letnji prelazni rok u Partizanu.
 
Osim novih pojačanja, očekuju se i pojedini odlasci iz Humske u zavisnosti od ponuda koje budu stigle iz inostranstva. Tokom sezone bilo je interesovanja za Tavambu, Jankovića, Jevtovića, ali i za mladog štopera Svetozara Markovića koji je odlično iskoristio ukazanu priliku ovog proleća.