Partizan u pauzi bez devet reprezentativaca!

Partizan, trenutno, može da se podiči s devetoricom reprezentativaca, doduše, samo četvoricom seniorskih

Na čelu kolone igrača u državnim timovima nalazi se golman Vladimir Stojković, poslednja brana Srbije u prijateljskim mečevima s Marokom u Torinu (23) i Nigerijom u Londonu (27. mart).

Čast Crne Gore u, takođe, kontrolnim mečevima braniće Marko Janković i Nebojša Kosović, zasluženog poverenja selektora LJubiše Tumbakovića za duele s Kiprom u Nikoziji (23) i Turskom u Podgorici (27. mart).

Leandre Tavamba blizu je debija za reprezentaciju Kameruna, sa zakazanom proverom  protiv Kuvajta (25. mart), u Kuvajt sitiju.

Danilo Pantić ozbiljan je adut selektora mlade reprezentacije Srbije Gorana Đorovića za gostovanje Gibraltaru (23), u sklopu kvalifikacija za EP u Italiji 2019. i prijateljsku utakmicu sa Azurima, četiri dana kasnije u Novom Sadu.

Jurij Vakulko poneće kapitensku traku mlade reprezentacije Ukrajine danas u prijateljskom meču protiv Slovenije u Ajdovščini i 27. marta u kvalifikacionom duelu protiv Engleske u Šefildu. Selektor Aleksandr Golovko računa ozbiljno na Partizanovog vezistu!

Selektor srpskih omladinaca Miloš Velebit na kvalifikacioni turnir u Rumuniji, za odlazak na EP u Finskoj ove godine, poveo je triling crno-belih bisera iz „klase 1999”: Strahinju BošnjakaStrahinju Jovanovića i Đorđa Jovanovića.

Orliće očekuju ispiti u sredu protiv domaćina u Bukureštu i Ukrajine (24) i Švedske (27. mart) u Buftei.

Sportski žurnal