Partizan u istorijskom finalu za titulu

Ragbisti  Partizana boriće se za titulu prvaka Srbije i Balkana, a iz našeg  tabora su optimistični pred finalni duel Balkan Super Lige.

Izvor: Ragbi 13 Federacija Srbije

Partizan i zvezda  će se prvo sastati u finalu plej-ofa Supelige Srbije. To će biti prvo od dva vezana finala kojima se rešava pitanje šampiona Srbije, ali i prvaka debitantske sezone Balkan Superlige.

Biće ispisana i nova stranica moderne istorije domaćeg ragbija 13 jer će to biti prvi put od 2001. godine i obnavljanja tog sporta na ovim prostorima da svoje mesto u finalu nije obezbedila ekipa Dorćola.

Trener Partizana Admir Hadžić sumirao je sezonu pred večiti derbi.

Za nas je ovo već na papiru najbolja sezona. U naredne dve utakmice možemo samo da pomerimo granice jer imamo priliku da osvojimo triplu krunu, iako pre toga nismo imali nijedan trofej. Momci su spremni, pokazali su to u protekle dve nedelje ubedljivim pobedama protiv Dorćola, a više nemamo ni opravdanje da smo neiskusni“, rekao je Hadžić.

Finale plej-ofa Superlige Srbije između zvezde i Partizana na programu je u nedelju od 15 časova, na beogradskoj Adi Ciganliji.