Partizan odustao od Antonova, okreće se talentima iz svoje škole!

Telegraf sport piše…

Crno-beli u nekoliko navrata pokušali da se dogovore sa Grashopersom, ali nije uspelo, pa su se okrenuli ulaganju u supertalentovanog momka iz škole

Nemanja Antonov

Imali su dobru volju u Partizanu da se dogovore sa Grashopersom i godinu dana pre isteka ugovora kupe Nemanju Antonova od švajcarskog kluba, ali od toga, ali od toga, i pored nekoliko pokušaja da se dogovor postigne – neće biti ništa.

Razloga je nekoliko, vezani su, naravno, delom i za finansije, a delom i za promenu kursa crno-belih, koji su tokom minulih priprema shvatili da u svojim redovima imaju “zlatnu koku” iz Omladinske škole – Zlatana Šehovića i da u budućnosti treba da ulažu u svoje dete.

Poznata je činjenica da su Partizan i Grashopers imali dogovor, regulisan klauzulom, po kome bi crno-beli imali preimućstvo ukoliko bi želeli da zadrže Nemanju Antonova. To zadovoljstvo je koštalo 400.000 evra, plus procenti od dalje prodaje i klub iz Humske je u nekoliko navrata pokušao da nađe rešenje sa Švajcarcima, koji nisu ni računali na fudbalera. Nuđeni su procenti, deo pomenutog novca – uzalud. Međutim, kada je pozajmica igrača istekla (30.jun) i kada je Grashopers povukao Antonova sa priprema crno-belih, ti uslovi više nisu važili, već se krenulo u nove pregovore.

Partizan je ponovo pokušao da nađe zajednički jezik sa čelnicima “skakavaca”, poslao još jednu ponudu – bez uspeha. Grashopers je insistirao na istoj cifri i procentima, zahtevajući da se cela suma isplati odmah.

U međuvremenu, stručni štab je,umesto Antonova, u “vatru” gurnuo mladog Zlatana Šehovića, koji je za kratko vreme pokazao i igračke i karakterne osobine zrelog igrača, sposobnog da odmah odgovori zahtevima prvog tima Partizana. Nešto što se, recimo, u prošlosti moglo odmah videti i kod š Nikole Milenkovića ili ,pak, napadača Aleksandra Mitrovića.

Otuda su u Humskoj istog trenutka promenili kurs i odlučili da ne kupuju beka, već da ulažu u svoje dete – Šehovića, u momka koji bi u budućnosti trebalo da donese mnogo toga klubu i sa igračke i sa finansijske strane.

 

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. Konacno da nekom od ovih nespsobnjakovica dodje iz dupeta u glavu,kakav bre Antonov i stotine hiljada evra pored naseg Sehovica.Pa kolika budala treba neko da bude da bi to uradio?Sto puta sam im to rekao,nemam nista protiv Antonova ali Sehovic je veci talenat,nase dete i ne kosta ni slicno Antonovu,samo sto kreteni potpisu ugovor na TRI GODINE umesto na PET sa malim Sehovicem.Ista je situacija sa Panticem,sta mi radimo u toj varijanti-gradimo privatnu karijeru fudbaleru koji nas je izigrao,a zarad cega.Pa on u medjuvremenu produzava ugovor sa Celzijem,gde je tu interesPartizana?Da nece bombica Ilijev da ga otkupi od Celzija za PET miliona evra,ili cemo ga drzati na pozajmici sto godina,budaleee bree.Odmah staviti Djerleka u postavu umesto njega,pa neka mu menadzer i mama i tata prave karijeru,sta radite bre,mi zivimo od nase skole,a ne od razigravanja Celzijevih igraca,od kojih dinara videti necemo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *