Partizan nakon pet godina gostuje u Novom Sadu

Večeras u velikoj sali Spensa od 18 časova počinje košarkaški spektakl, s obzirom da posle pet godina u Novom Sadu gostuje Partizan, dok je prošla 21 godina od kada su se sastali večerašnji rivali, Vojvodina i Partizan.

U prvom ovosezonskom duelu, Partizan je savladao Vojvodinu u Beogradu sa 90:67, a pred današnji duel, trener crno-belih, Nenad Čanak je poručio:

“Vojvodina nam je u Beogradu pokazala da ume da bude nezgodan rival i sa tom mišlju idemo u Novi Sad. Imamo prednost u visini na svim pozicijama, kvalitet je na našoj strani, ali to moramo da pokažemo na terenu. U dosadašnjem toku prvenstva smo pokazivali neke oscilacije u igri koje moramo da svedemo na najmanju moguću meru”, naglasio je Čanak.

Bek Beograđana Aleksandar Aranitović, ističe da uprkos zgusnutom rasporedu, borbenost ne sme da izostane.

“Igramo u ritmu gde je utakmica na svaka tri dana i gde nema puno vremena za odmor i pripremu. Ipak, naša je obaveza da uvek budemo na svom maksimumu i da ne dovodimo sebe u nezgodne situacije tokom meča. Favoriti smo, ali to moramo i da dokažemo na terenu”, istakao je Aranitović.

Ulaznice od 14 sati

Ulaznice za meč 6. kola Superlige između Vojvodine i Partizana mogu se kupiti danas od 14 časova na blagajni na zapadnoj tribini Spensa, sve do početka utakmice. Karte za zapadnu tribinu staju 300, a za istočnu 500 dinara.

Izvor : RTV