Partizan još čeka Ivana Obradovića

Mozzart sport piše…

Izostanak novih lica na startu Partizanovih priprema slika je kakva se retko viđa. Zoran Mirković nije dobio nijedno pojačanje za prolećni deo sezone, što ne znači da ih do prve zvanične utakmice neće biti.

Prvi na listi želja je Ivan Obradović. U razgovoru za belgijske medije tehnički direktor crno-belih Miloš Vazura rekao je da se radi na ovom poslu, ali strpljivo.
”Moraćemo da sačekamo i vidimo šta će se desiti. Bićemo i dalje u kontaktu sa čelnicima Anderlehta”, rekao je Vazura za Het Laatste Nieuws.

Nekadašnji levi bek Partizana duže vreme je na radaru sportskog sektora Parnog valjka, a iako obostrana želja za obnavljanjem saradnje postoji, nekadašnji reprezentativac Srbije poručio je otvoreno crno-belima da se strpe još malo.

Odlazak sada već bivšeg trenera Hajna Vanhezebruka i dolazak Freda Rutena na njegovo mesto probudilo je nadu kod Obradovića da bi mogao da se vrati u prvi tim i u nastavku sezone dobije veći prostor i minutažu.

Ukoliko se to ne bude desilo, Partizan bi trebalo da bude naredna destinacija, uprkos interesovanju nekoliko klubova iz Turske.