Partizan i Binić oči u oči pred disciplinskom komisijom FSS!

Iz Humske smatraju da je čelnik krovne organizacije naneo štetu i klubu i predsedniku Miloradu Vučeliću

Dragiša Binić, Vladimir Vuletić

Partizan, tačnije pravni tim kluba iz Humske, naći će se danas “oči u oči” sa Dragišom Binićem, potpredsednikom Fudbalskog saveza Srbije zaduženog za regularnost takmičenja, pred Disciplinskom komisijom krovne organizacije, a po prijavi podnetoj još krajem marta. I sve to zbog istupa u javnosti, koji su, tvrde iz Partizana, naneli štetu i klubu i predsedniku Miloradu Vučeliću.

Bila je to zapravo kontratužba crno-belih, pošto je pre toga Binić suspendovao predsednika Vučelića na tri meseca uslovno, takođe zbog medijskog istupa, u kome je potvrdno odgovorio na pitanje ima li nameštanja mečeva u srpskom fudbalu. Partizanu su tada oduzeta i dva boda, posle čega je klub održao burnu konferenciju za medije i najavio kontramere.

Crno-beli su se pozvali na član 85. Disciplinskog pravilnika i naveli da je zapravo Binić taj koji je neumereno istupao izjavama da je “Vučelić zalutao u srpskom fudbalu”, odnosno “da nečije dete treba da izgubi glavu zbog ludaka”, te da je “Vučelić politički postavljen”.

Time je, tvrde, u Humskoj, Binić vređao, klevetao i širio neistine o Vučeliću, zbog čega su se i odlučili za prijavu Disciplinskim organima.

 Ne znam samo zašto se čekalo dva meseca na ovaj slučaj, a kada je podneta prijava protiv predsednika Partizana, organi su ekspresno reagovali. No, dobro, pravda je spora, ali dostižna – rekao je za Telegraf.rs potpredsednik Partizana i prvi čovek pravnog tima kluba iz Humske – Vladimir Vuletić.

(Telegraf.rs)

Jedan komentar

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *