PARTIZAN ĆE SE IZVUĆI IZ KRIZE! Zečević i Ćurković o katastrofalnim rezultatima crno-belih

Informer piše…

Partizan će izaći iz ove krize, a možda čak bude i šampion ove sezone, poručuju za Informer Žarko Zečević i Ivan Ćurković! Dvojica legendarnih funkcionera crno-belih svesni su da je ekipa iz Humske u velikom problemu, ali uvereni su da će prebroditi teškoće.

Partizan je ostvario samo jednu pobedu u prethodnih šest prvenstvenih utakmica i trenutno zaostaje za vodećom Crvenom zvezdom čak 13 bodova, a ispred je i niški Radnički, koji ima četiri boda više. Navijači su ogorčeni zbog stanja u klubu i traže odlazak predsednika Milorada Vučelića, direktora Miloša Vazure, sportskog direktora Ivice Ilieva i potpredsednika Vladimira Vuletića.

Nema odustajanja

Međutim, nekadašnji generalni sekretar crno-belih Žarko Zečević smatra da nema potrebe za dubokim rezovima.

– To je kriza koja uvek dolazi u sportu. Nadam se i očekujem da će Partizan prevazići tu krizu vrlo brzo. Naravno da verujem da može da se izvuče, posle kiše uvek dolazi sunce. Prošao sam sve i svašta, znam kako to ide u sportu i zato nisam zabrinut. Što se tiče borbe za titulu, teško jeste, ali nikad ne treba odustajati. Mislim da sam dovoljno rekao – ističe Zečević za Informer.

Upravi kluba žestoko se zamera što nije napravila tim koji će da pobeđuje u kontinuitetu. Počasni predsednik Partizana Ivan Ćurković u izjavi za naš list kaže da stanje nije dobro, ali da to nije razlog da se skidaju glave.

 Rezultatska kriza je prisutna svuda. Nije sjajna situacija, ali šta da radim sad? Ali ne treba dramatizovati. Verujem da ćemo početi da pobeđujemo. Vidite Milan, Inter, znate kakvi su to nekad klubovi bili… Milan je na četvrtom mestu, ali klubovi se dižu i padaju. Ne vidim nikakvu paniku ili paranoju, na kraju ćemo opet biti prvi ili drugi – priča Ćurković za Informer.

Kritikujmo i druge

– Čekajte, da li kod nas ima 50.000 navijača na svakoj utakmici? Šta znače tri grupe navijača? Svako navija za Partizan ili za sebe? To nigde nisam video. Na jednoj strani je njih 400, na drugoj 200, na trećoj njih 50. I posle se uvrede kad ih neko kritikuje. Zadovoljni su trenerom Mirkovićem i igračima, a nisu upravom? Šta im znači to? – pita se Ćurković.

Počasni predsednik i nekadašnji golman nije saglasan ni sa stavom navijača da je za loše igre najodgovorniji kriv Ivica Iliev. Za njega smatra da je pogrešio samo u dovođenju Sejdube Sume, a da je sve ostalo radio kako treba!?

– Suma je jedan jedini promašaj. A čak i sa njim zaradili smo na igračima četiri puta više nego što smo uložili. Mogli bi malo da kritikujemo FSS i Zvezdu, ne samo Partizan. Zvezdi stvarno želim sve najbolje u Evropi, da idu što dalje. Ali videli ste 6:1, 4:0, to je naša realnost. Podržavam ih, ali tu se postavlja pitanje gde je naš fudbal – zaključuje Ćurković.

Jedan komentar

Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *