PARTIZAN ĆE NA BANjICI UGOSTITI HANOVER: Zbog vode bez pravog treninga

Snalazimo se kako znamo, jer je klubu blokiran račun od juna 2016. godine – kaže Bradajić i dodaje da se nada da će crno-beli osvojiti jedan ili sva tri boda.

Godinama  je svaki dan stresan u Partizanu. Crno-beli su u poslednjem trenutku obezbedili mazut za grejanje, tako da će večeras (18.30) u 10. kolu grupe A Lige šampiona na svojoj Banjici dočekati Hanover. Beograđani, koji su zbog hladne vode trenirali na Košutnjaku, nadaju se da protiv Nemaca mogu do prvog boda u elitnom takmičenju.

– Snalazimo se kako znamo, jer je klubu blokiran račun od juna 2016. Zbog besparice ne možemo ništa da planiramo, svako putovanje je stresno za nas, jer karte obezbeđujemo u minut do 12. Slično je i sa grejanjem, kada nabavimo mazut, onda je i voda topla. Nama su znatna sredstva potrebna samo da bismo se takmičili. Danas se nadamo da možemo do jednog ili sva tri boda protiv Hanovera – ističe sekretar crno-belih Mirko Bradajić.

Slično razmišlja i trener Stefan Ćirić, koji je zahvalan Zvezdi na ustupljenim terminima. Mladi stručnjak ističe da Partizanu pomažu i ostali klubovi, tako da su igrači Banjice od juče u Novom Sadu.

– Najveći problem je to što 250 dece nedeljno ne može da trenira dva-tri puta – primećuje Ćirić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *