Parni valjak u Ivanjici (13,00 –MOGUĆI SASTAVI)

Sportski žurnal

Fudbaleri Partizana danas u četvrtfinalu masovnijeg takmičenja gostuju u Ivanjici, čvrsto rešeni da eliminišu neugodni Javor i popnu se na naredni stepenik ka postolju s lovorom.

– Veoma bitna utakmica za nas, želimo da igramo finale kupa. Javor će sigurno da nam zada mnogo poteškoća, ali hoćemo da potvrdimo dobru seriju i pokažemo da se nalazimo na pravom putu za oporavak. Pokušaćemo da prođemo – veli trener Miroslav Đukić u predvečerje spektakla pod Golijom.

Samo finale, ili i – trofej?

– Želimo i trofej, Partizan živi od njih! U svim takmičenjima idemo po pehare i titule.

Javor Matis je poražen od Rada u prvenstvu, ali nema mnogo vremena za analizu pošto mu danas predstoji četvrtfinalni meč Kupa Srbije protiv Partizana.

U taboru tima Vlada Jagodića ipak, vlada dobra atmosfera. Ivanjičani se nadaju da će prvi put u istoriji uspeti da pobede ekipu iz Humske.

– Mnogo poštujem ekipu Partizana, ima plejadu dobrih igrača. Ali, pred ovaj meč sam optimizam. Nije nam cilj da ispadnemo i sve ćemo učiniti da do toga ne dođe. Na spisku kandidata za tim nemam Sevića i Eliomara zbog povrede, roviti su Đerić, Marčić, Milanović… Određeni broj igrača iz meča sa Radom dobiće verovatno priliku jer su je zaslužili – rekao je Jagodić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *