Pantić: Nije mi poslednji meč za Partizan!

Grobari bi voleli da i u narednoj sezoni gledaju veštog tehničara u crno-belom dresu, ali – prošlog leta je produžio ugovor sa finalistom Lige Evrope

Da li vas dodatno inspiriše činjenica da vam je ovo možda i poslednji meč za Partizan, pre povratka u Englesku i Čelzi?

– Ne bih još pričao o tome, jedino je sigurno da nam je ovo poslednja utakmica u sezoni i da me, samim tim, dodatno inspiriše. Ne bih stavljao tačku na ovu priču, celo leto je pred nama, videćemo šta ćemo da se dogovorimo. Ne bih se složio da mi je ovo poslednji meč za Partizan – zagolicao je maštu navijača Danilo Pantić.

Grobari bi voleli da i u narednoj sezoni gledaju veštog tehničara u crno-belom dresu, ali – prošlog leta je produžio ugovor sa finalistom Lige Evrope.

Crno-beli su u prilici da osvoje četvrti kup za redom, kreativnom vezisti se „otvara portal” da oduševivši „raju” uplovi u crno-belu bajku sa epitetom heroja Juga.

  – Igramo i ove godine finale kupa, ovog puta – protiv Crvene zvezde. Imamo veliku želju da se pokažemo u lepom svetlu i pokušaćemo da odbranimo trofej. Očekuje nas teška utakmica protiv jakog protivnika i potreban nam je maksimum da bismo došli do pehara.

Da li biste voleli da pobednika odlučuju penali i koji biste, u tom slučaju, šutirali?

– Ako budu penali – šta da radimo. Dogode li se, pričaćemo na licu mesta.

Izvor Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *