Pantić kao Ronaldo!

Posle pobede u Kruševcu nad ekipom Napretka u 1/4 finalu Kupa Srbija rezultatom 0:4 (0:2), crno-beli su se plasirali u polufinale takmičenja, golovima Zakarića 31′, Pantića 45+2′, Valijentea 66′ i Rikarda 72′. Odmah posle utakmice za zvaničan sajt Partizana govore akteri golova.

 Posle dva neuspeha koja smo imali u prethodnim kolima ovo je bila utakmica koja je bila odlučujuća  za nas. Znajući važnost Kupa izašli smo na teren da pokažemo, ne samo ko smo, već koliko želimo da pobedimo, što  se i desilo, jer smo se u polufinale plasirali ubedljivim rezultatom od 0:4.

Upisao si gol iz slobodnog udarca sa 18 metara, iskosa levo i pogodio same rašlje.

− Veoma važan gol za mene, budući da je prošlo tri meseca otkako sam počeo utakmicu kao starter. Došao je prvo gol, potom asistencija na kraju i nadam se da smo navijačima priredili užitak u Kruševcu. Mislim da je ovo danas prava slika kako svaki igrač Partizana treba da igra i preuzme svoj deo posla  na terenu, a kao posledica toga stiže i rezultat koji je vidljiv − rekao je Danilo Pantić

Gol si  proslavio u stilu velikog Ronalda?

− To je poštovanje prema Ronaldu, koji je pokazao u utorak veče da je nemoguće moguće kad se dovoljno želi i ujedno svojim primerom dodatno motivisao nas koji se bavimo sportom. Rekao sam svom cimeru Dejanu Georgijeviću, da ako budem postigao gol u Kup utakmici, da ću proslaviti u njegovom stilu kao odraz poštovanja, što sam i uradio.

Zvanični sajt FK Partizan

Biljana Obradović

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *