Ovako izgleda raj na zemlji gde se pripremaju fudbaleri(FOTO, VIDEO)

Trener Partizana Savo Milošević rekao je danas da je jako teško preneti ljudima u Srbiji kako zapravo izgleda kompleks u kom je smeštena crno-bela ekipa.

– Očekivao sam ovo. Sve je ovo šest zvezdica. Ko razume… Jako teško je preslikati sliku odavde našim ljudima da razumeju šta je ovo – izjavio je Milošević posle prve utakmice crno-belih u Dohi.

‘Parni valjak’ je savladao Lokomotivu iz Moskve posle boljeg izvođenja penala (1:1, 4:2), a svi u ekspediciji srpskog kluba još uvek su pod utiskom kakva infrastruktura ih je dočekala u zemlji sledećeg organizatora Svetskog prvenstva.

Sve je smešteno u ‘Aspajr akademiji’, gde su zastupljeni svi sportovi (fudbal, košarka, odbojka, rukomet, futsal, atletika, vodeni sportovi, gimnastika, skvoš…).

Dovoljno je reći da postoji 24 terena, a kada je reč o fudbalu tu je sedam otvorenih terena perfektno pripremljenih za trening i adekvatnu pripremu sportista.

Katar je prebogata zemlja i samim tim ogromna su ulaganja u fudbal, a da je sve na mnogo većem nivou pokazuju i slike i snimci posle prvog dana turnira pod nazivom ‘Parimač Premijer kup’.

Mi vam prenosimo deo materijala iz Dohe, čisto da imate uvid u to kakvi su katarski uslovi za treniranje.

FOTO: FK Partizan

Tekst preuzet sa portala Hotsport