Otvaranje obnovljenih terena KK Partizan na Kališu

Zvanična stranica KK Partizan NIS

Na obnovljenim terenima KK Partizan na Kalemegdanu, danas od 19:00 sa Vama će biti i Žofri Lovernj, Mihajlo Andrić, Milenko Tepić, Petar Aranitović i Uroš Luković.

Otvoreni košarkaški tereni Partizana na Kalemegdanu, ove srede zasijaće u novom ruhu. Mesto na kojem se košarka igra od 1945. godine i na kojem su održane mnoge utakmice, te humanitarni i revijalni basket turniri, nakon 1998. godine ponovo je obnovljeno i spremno čeka generacije mlađih kategorija kluba iz Humske.

Pozivamo vas da prisustvujete otvaranju terena čiju je obnovu omogućila kompanija Mozzart u okviru društveno odgovorne akcije “Sto terena za jednu igru”. Mesto na kojem su stasavale generacije majstora biće svečano otvoreno u sredu, 21. juna u 19 časova.

Družićemo se sa aktuelnim i mnogobrojnim bivšim igračima Partizana, kao i članovima mlađih selekcija crno-belih, kojima su ovi tereni prvenstveno i namenjeni.

Kraća revijalna utakmica između crnog i belog tima Partizanovih nada označiće početak nove sezone na terenima ovog kluba. Mališane će sa klupa predvoditi vrsni stručni štab, sastavljen od aktuelnih i bivših prvotimaca ovog kluba.

Takmičenje u šutiranju trojki i ovoga puta biće organizovano za sve zainteresovane, a specijalne nagrade najuspešnijima uručiće majstori ove igre, koji su branili boje kluba iz Humske.

Društveno odgovorna akcija “Sto terena za jednu igru“, kompanije Mozzart do sada je posetila 39 gradova i opština širom Srbije. Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica i Kikinde, naredna stanica je Kalemegdan i dva terena KK Partizan, koja ostaju mlađim selekcijama crno-belih za jake treninge tokom letnjih meseci i usavršavanje veština u igri pod obručima!