Osvojite večeru sa Andreom Trinkijerijem: Trener Partizana u humanoj misiji za pomoć u lečenju trogodišnjeg dečaka!

Telegraf sport piše…

Mali Nikola Pavlović mora hitno da ssakupi 250.000 evra za tretman najopasnijeg oblika tumora, a trener crno-belih će pokušati da pomogne koliko je to moguće

Andrea Trinkijeri

Humanitarna organizacija „Zajedno za život“ nastavlja sa organizacijom humanitarnih večera sa poznatim ličnostima i nakon Miroslava Raduljice i fudbalera Crvene Zvezde pozivu se odazvao i Andrea Trinkijeri, novi trener KK Partizan, a sve za pomoć trogodišnjem Nikoli Pavloviću koji se bori sa najopasnijim oblikom tumora.

Novi trener KK Partizan, Andrea Trinkijeri ekspresno se odazvao pozivu Humanitarne organizacije „Zajedno za život“ da se priključi akciji za lečenje trogodišnjeg Nikole Pavlovića. Jedinstvena prilika pruža se svim ljubiteljima košarke da ih Trinkijeri izvede na večeru i da veče provedu u društvu ovog poznatog košarkaškog stručanjaka, a humanitarna aukcija za ovu večeru trajaće narednih 7 dana na OVOM LINKU.

Druženje sa poznatim trenerom održaće se u nedelji nakon aukcije i nakon utakmice koju će Partizan igrati u Podgorici sa KK Budućnost.

Sva sredstva sakupljena putem ove akcije biće prosleđena za lečenje trogodišnjem Nikoli Pavloviću, kome je potrebno 250.000 evra za tretman najopasnijeg oblika tumora, Neuroblastoma koji je u četvrtom stadijumu i koji se nalazi u Nikolinom grudnom košu, tik pored srca, što čini celu situaciju jako komplikovanom za ovog malog borca.

Nikola je i pored svega nasmejan i pozitivan dečak, a cifra potrebna za lečenje daleko premašuje mogućnosti roditelja i zbog toga im je potrebna pomoć celokupne javnosti.

Nikoli možete pomoći doniranjem na dinarske i devizne račune koji su otvoreni namenski za njegovo lečenje i koji glase:

160-516443-31

Devizni EUR: 00-540-0004220.2

IBAN: RS35160005400004220276

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Takođe najbrže možete donirati slanjem SMS poruke sa brojem 559 na broj 3030 ili putem linka e-doniraj.

(Telegraf.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *