Ostoja ne staje, ko je sledeće Partizanovo pojačanje i ko je odbio crno-bele?

Tim još uvek nije potpuno kompletiran.

Ostoja ne staje, ko je sledeće Partizanovo pojačanje i ko je odbio crno-bele?

Kako sezona odmiče, Partizan je sve jači, a sinoć je protiv Mege debitovao i Redži Reding, najnovije pojačanje crno-belih.
Međutim, tu nije kraj ovosezonskim pojačanjima Partizana. S obzirom da Artsjom Parahovski nije ispunio očekivanja i da je nedavno sa njim okončana saradnja, ostalo je još jedno upražnjeno mesto na centarskoj poziciji koje sada u Partizanu žele što kvalitetnije da popune.
Da se zaista radi na dovođenju novog centra, potvrdio je u ragovoru za ”Novosti” prvi čovek Partizana Ostoja Mijailović.
”Parahovski je za sve nas negativno iznenađenje, ali očigledno da se nije uklopio i da su privatni problemi koje je imao na to uticali.
U vezi sa Mozlijem su mnogi bili skeptični, ali on se pokazao kao pravo osveženje. Slušali smo struku i nismo pogrešili. Pronašli smo rešenje i na poziciji beka šutera (Reding), a tražimo i centra.
Nijedna ekipa koja ima rezultate neće sada pustiti kvalitetnog igrača, tako da je teško pronaći pravo pojačanje u toku sezone”
, priznaje Mijailović.

Otkrio je takođe i da je Partizan u prethodnom periodu pokušao da angažuje i talentovanog Alena Smailagića, ali s obzirom da ga je uzeo Golden Stejt, nije čudno što je Smailagić Partizanu rekao ”ne”.
”Dve godine smo mi radili na tome, ali on nije želeo da dođe. Skautirali su ga i evropski klubovi, bio je pod radarom Reala i nismo imali nikakvu šansu, iako smo nudili sredstva za obeštećenje”, otkrio je Mijailović.

Izvor Sportske net

Jedan komentar

Ostavite komentar
  1. I promašaj sa Parahovskim pa i odbijanje Smajlagića sve su to znaci sa neba da nam posle Redinga ne treba više nijedan stranac i da na centru treba forsirati našeg Miletića, momka od od 215cm koji ima “telo od milion dolara”. Stranac bi eventualno mogao ali samo ako otpustimo Pejnersa koji nije pokazao da je pojačanje u odnosu na recimo Trifunovića. Nisam ksenofob ali moramo sačuvati suštinu onoga što je KK Partizan i što je Dule odredio kao strategiju.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *