Oleksandar Haskevič – “Tošić čini napad Partizana jačim, ali odbranu lošijom”

Sport klub

Trener Dinamo Kijeva Oleksander Haskevič kaže pred sudar sa Partizanom (četvrtak od 19.00) da je još pre starta takmičenja imao visoko mišljenje o crno-belima.

“Skenerbeu je bio autsajder od samog početka, a Partizan je šampion Srbije sa nekoliko veoma iskusnih igrača. I dalje mislim da su dobar tim, iako jeste bilo iznenađenje za mene što protiv Jang Bojsa nisu više pritiskali i igrali ofanzivnije – ipak, znali su šta rade i dali su gol iz prekida“,kaže trener kijevskog tima.

Zoran Tošić nije igrao u prvoj utakmici koju je Dinamo u Humskoj dobio sa 3:2.

“Jeste, obratićemo posebnu pažnju na njega. On je igrač koji mnogo doprinosi napadačkoj igri Partizana, ali sa druge strande može da učini njihovu odbranu slabijom. U svakom slučaju, najvažnije je kako mi igramo“, rekao je Haskevič očigledno ne znajući da će trener Partizana Miroslav Đukić poštedeti Bambija zbog povrede, i dodao:

“Spremamo se za meč kao i za svaki drugi. Kraj je godine, igrači su malo umorni i trudimo se da ih oporavimo. Teren nije baš dobar, ali naši igrači pokazali su da se dobro kreću na njemu. Već smo prošli dalje, kao i oni, ali ne želimo da izgubimo prvo mesto“.

Haskevič najverovatnije neće moći da računa na Mbokanija i Vidu, a Kijevljanima odgovara i remi kako bi zadržali prvo mesto u grupi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *