Ognjen Jaramaz:Ko god da bude u plejofu, pristupamo na isti način

Ognjen Jaramaz, košarkaš Partizana i jedan od najboljih pojedinaca u derbiju sa Crvenom zvezdom kaže da mu u plejofu ne bi bilo bitno koji bi bio krajnji rezultat dok god njegov tim pobedi.

Igrače Partizana verovatno očekuje polufinale sa večitim rivalom, mada su do kraja regularnog dela sezone ostala još dva kola. Zvezda je bila domaćin Partizanu u 20. kolu ABA lige i pobedila je 70:68.

– Nadali smo se neizvesnoj završnici, težili smo tome. Međutim, na kraju mislim da su oni odigrali pametnije u poslednja dva minuta i da su zasluženo pobedili. Drago mi je što smo mi bili konstantno u igri i ima još stvari koje možemo da unapredimo kao tim i da spremni uđemo u eventualno polufinale sa Zvezdom – rekao je Jaramaz posle utakmice.

On je odigrao dobro i ubacio je 12 poena Zvezdi, uključujući i trojku na minut do kraja. Fantastičan step-bek sa oko sedam i po metara za 68:66 na kraju se nije ispostavio dovoljnim za pobedu. Ipak, Jaramaz ima dovoljno razloga za zadovoljstvo svojom formom pred završnicu sezone.

– Drago mi je što deluje da je tako, mislim da će biti sve bolje i bolje i čini mi se da je bolje u odnosu na period kad sam došao tako da sam optimista u svemu što sledi. Koga priželjkujem u plejofu? Ne priželjkujem nikoga zaista. Ko god da bude, pristupamo na isti način – kaže Ognjen.

Sa Zvezdom na dve ili tri utakmice?

– Kako god da bude nadam se da ćemo pobediti, sad koji će rezultat biti u seriji to mi zaista nije važno – kaže Jaramaz.

Izvor Telegraf sport