Oglasio se otac bolesnog Dušana za kog Partizan skuplja novac: Nama vreme curi, tačnije, isteklo je, svaki sat života je bonus!

Espreso piše…

Duletu ističe vreme, pomozite svi što ste u mogućnosti!

Za njega je potrebno skupiti 200.000 evra kako bi otišao na lečenje u Španiju, a humanitarna akcija je odjeknula kada je održana aukcija dresova igrača Partizana na kojoj su neki od fudbalera licitirali za dresove i tom prilikom skupili oko 700.000 dinara što na žalost još uvek nije dovoljno.

Njegov otac Aleksandar Todorović je na društevnoj mreži Instagram postavio komentar kojim se zahvaljuje svima koji su učestvovali u akciji, a prenosimo ga u celosti.

– HVALA SVIMA KOJI SU SINOĆ BILI! Bilja je provukla između redova našu surovu realnost! Moja molba svima je da konačno suzbijemo redove i okrenemo se najbitnijoj stavci u zivotu-deci! Nama vreme curi. Tačnije, isteklo je. Svaki sat života je bonus! Svako ko provede malo vremena sa nama, posle toga ima opciju da ode kući. Do kraja dana i da zaboravi. Ali ja ne. Ja sam tu da gledam kako mi dete vrišti od bolova i nisam sposoban da mu pomognem. Kad kaze, tata, jako me boli stomak, ja mogu samo da ga gledam. Ne dao Bog nikome da tu nemoć oseti. Nemoć da se zamenim sa njim. Nemoć da pomognem. Nemoć zbog trenutno 200.000e koje neko ima u malom džepu, a za nas obične smrtnike je misaona imenica. Sve što imam da prodam, ne bi bilo dovoljno za kutiju žvaka, a ne bi niko ni kupio. Zato molim sve vas, pomozite mi, sada, kada mi je najpotrebnije! Ko god može, kako može i što pre! HVALA VAM SVIMA OD SRCA i daću vam jedan savet… Uživajte u najmilijima i neka vam uvek bude na pameti da postoji neko ko nije u mogućnosti za to!!! Ljubim vas sve i hvala vam jos jednom!!! – oglasio se otac malog Dušana.