ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA: Saša Ilić član VK Partizan, Šoštar i dalje predsednik

Večernje novosti pišu…

SAŠA Ilić je od večeras član Vaterpolo kluba Partizan. Legendarni kapiten fudbalskog kluba je na Izbornoj skupštini postao član Upravnog odbora velikana sa Banjice.

Na čelu crno-belih i u naredne četiri godine biće Aleksandar Šoštar kao prvi čovek UO i Zoran Avramović kao predsednik Skupštine našeg najtrofejnijeg kluba.

– Moja prijateljica me je pitala da li bih ušao u UO ukoliko mogu da pomognem. Nisam se dvoumio, jer sam partizanovac, a najbitnija stvar je da koliko toliko vratimo klub tamo gde zaslužuje – objasnio je svoj potez Saša Ilić.

Šoštar je podsetio da su generacije stvarale trofejni Partizan i da je zadatak uprave da to nastavi u „sadašnjosti i da udari temelje budućnosti“. Podvukao je da Partizan poslednjih godina preživljava najteže dane u svojoj istoriji.

– Što se tiče sportskih rezultata i dalje, i pored velikog odliva igrača, smo veoma uspešni, naročito na domaćoj sceni. Poznato je i da pred nadležnim organima vodimo borbu za bazen. Ali i pored silnih problema i dalje funkcionišemo – istakao je Šoštar.