Odbojkaši i odbojkašice Partizana danas počinju da treniraju na Malom Kalemegdanu: Uželeli se lopte

Sve sam radio u skladu sa propisanim merama Vlade Srbije. Otvoreni tereni nam omogućavaju normalan rad – ističe Duško Nikolić, direktor crno-belih i koordinator svih selekcija

PRVENSTVO je okončano, ali to neće sprečiti odbojkaše i odbojkašice Partizana da danas počnu da treniraju. Juče su obe seniorske selekcije imale sastanak kako bi se dogovorili kako će vežbati na otvorenim terenima na Kalemegdanu, gde su i prostorije crno-belih. Pre nekoliko dana počele su da treniraju i mlađe selekcije.

– Imamo sjajne terene na Kalemegdanu, tako da smo posle ovoliko duge pauze odlučili da počnemo da treniramo. Sve sam radio u skladu sa propisanim merama Vlade Srbije. Otvoreni tereni nam omogućavaju normalan rad – ističe Duško Nikolić, direktor crno-belih i koordinator svih selekcija.

Nekadašnji strateg Crvene zvezde i pomoćnik bivšeg selektora Nikole Grbića kaže da se još ne zna kada će se preseliti i u dvoranu:

– Imamo zakupljene termine u Dvorani “Aleksandar Nikolić” i Masteru, pa ćemo da vidimo. Moram da napomenem da nas je dosta poremetilo rušenje hale “Impuls”, gde smo stvorili odbojkaško carstvo… Uskoro će početi izgradnja novog objekta, tako da ćemo ponovo imati najbolje uslove za trening.

Iskusni stručnjak se među crno-bele vratio prošle godine sa željom da pomogne ženskoj ekipi da sačuva status elitnog člana. Sada je kormilo prepustio Ljubomiru Galogaži, dok će muškarce i dalje da vodi Bojan Janić. Smatra da je rano pričati o timu.

– O tom potom. Za nešto konkretnije još je rano govoriti. Imamo želje, ali mnogo zavisi od ekonomske situacije – podvlači Nikolić.

Izvor Večernje novosti