Novinar ne odustaje, nova prepiska sa Trinkijerijem!

Beograd, 5.5.2019. – Utakmica treceg kola kosarkaske Superlige Srbije Partizan – Dinamik igra se u sportskoj dvorani Aleksandar Nikolic. (BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV)

Ni kriv ni dužan, Andrea Trinkijeri danas je u većem delu dana tema košarkaških medija širom Evrope, zbog navodnih saznanja kako bi mogao da preuzme reprezentaciju Letonije.
Trener Partizana je tu informaciju demantovao na Tviteru, ali posle njegovog demantija ponovo se oglasio Nikos Varlas sa ”Eurohoops-a”, od koga je cela priča i počela.
”U redu, treneru, cenim to, hajde da vidimo šta će se na kraju dogoditi… Srećno”, poručio je Nikos.

Trinkijeri je ubrzo reagovao i na ovo, zahvalivši se na lepim željama, uz opasku da šta god da se dogodi, zaključak je da se ništa nije dogodilo.

Andrea Trinchieri@andreatrinkieri

😜

Thanks for the wishes. Whatever happens lets stick to nothing has happened https://twitter.com/nikosvarlas/status/1151092959930195968 …Varlas Nikos@nikosvarlasReplying to @andreatrinkieriOK coach! Appreciate that. Let’s see what ll eventually happen… Good luck! 2171:54 PM – Jul 16, 2019Twitter Ads info and privacySee Andrea Trinchieri’s other Tweets

Izvor Sportske net