NOVICA VELIČKOVIĆ “Želimo u plej-of, a onda je sve moguće”

Kapiten Partizana Novica Veličković potpisao je novi, jednogodišnji ugovor, čime je i formalno potvrdio svoj ostanak u klubu. Igrač koji se po broju odigranih utakmica u crno-belom dresu nalazi na trećem mestu večne liste, u ponedeljak će se pojaviti na prvom ovosezonskom treningu Partizana.Novica Veličković

– U mojim godinama, uloga mi je da što više pomognem mlađim saigračima, da shvate šta znači igrati u Partizanu, nositi njegov dres, ne da ih edukujem, ali budem pozitivan primer i na terenu i van njega – izjavio je Veličković za “Blic” i dodao:

– Zna se šta mi znači igranje u Partizanu, kolika je čast i privilegija biti kapiten najvećeg kluba u regionu. Naš odnos je odavno čvršći od bilo kog ugovora. U ponedeljak krećemo sa trenizima, a ambicije su na nivou renomea kluba i znamo šta nas čeka do njihovih ostvarenja.

Dokle može novi, podmlađeni tim Partizana ?

– Očekivanja su velika uvek, a tim dosta promenjen u odnosu na prošlu sezou. Trebaće sigurno vremena za upoznavanje. Dešava se dosta pozitivnih stvari, ali nećemo ništa unapred obećavati i za Evrokup i ABA ligu. Želimo za početak u plej-of oba takmičenja, a posle je sve moguće – poručio je Veličković.

Tekst preuzet sa portala Blic sport

Autor:(V. Tegeltija)