Novi neuspeh u pregovorima! Da li samo privremeno?

Aktuelna prvenstvena pauza dobro je došla čelnim ljudimaPartizana da reše pitanje izbora novog sportskog direktora i novog trenera posle ostavki Ivice Ilieva i Zorana Mirkovića, uz rad na ispunjavanju svih uslova za obezbeđivanje evro-licence.
Međutim, bar kada su u pitanju kadrovska rešenja u sportskom sektoru, predsedniku Miloradu Vučeliću i njegovim saradnicima za sada ne ide u realizaciji plana.
Vučelić je taj posao preuzeo na sebe, a plan je bio da Saša Ilićpreuzme funkciju sportskog direktora, a da za novog trenera bude imenovan Ilija Stolica, koji je trenutno bez angažmana.
Međutim, ni posle četiri obavljena razgovora sa Sašom Ilićem nije došlo do dogovora, kako sada stoje stvari to je i konačan epilog tih razgovora, a danas su oči u oči bili Vučelić i Stolica.
Kako prenosi ”Mozzartsport”, ni ovaj razgovor nije doneo pozitivan rezultat, a u prilog tome i informacija kako je Vučelić, navodno, neraspoložen napustio stadion u Humskoj posle sastanka sa 40-godišnjim trenerom.
Pretpostavljamo da ovo ne znači i kraj pregovora oko imenovanja Stolice za novog trenera Partizana, ali je propuštena prilika da se ovo pitanje reši u prvoj nedelji prvenstvene pauze i da se novom treneru pruži nešto više vremena u pokušaju da što pre konsoliduje ekipu.
Kako vreme prolazi, šanse Žarka Lazetića da ostane na tom mestu sve više rastu, a da su crno-beli pod njegovim vođstvom uspeli da savladaju Spartak u Humskoj, to pitanje se verovatno ne bi ni postavljalo. Ovako…

Izvor Sportske net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *