Nikolić: Vratili smo veru Grobarima!

Nemanja Nikolić – Partizanov gol-majstor, od subote na spisku „besmrtnih” – egzekutora u večitom derbiju. Doduše, uz obilatu naklonost Fortune, spleta po crno-bele povoljnih „nebeskih prilika” (lančanih grešaka BorjanaMilunovićaStojkovića – da li Filipa ili sudije Uroša?), tek, kao da je bilo zapisano u knjigama – da rođeni Kraljevčanin Parni valjak u tom 37. minutu dovede u vođstvo!

– Ne mislim da će sad nešto specijalno da se promeni u mom životu, da mogu da kažem: e, nisam uzalud igrao fudbal, međutim… Osećaj je, svakako, sjajan: gol u derbiju, još na gostujućem terenu. Žao mi je što užitak nije bio potpun i moja ekipa nije ostvarila pobedu – veli u „odjavi” 159. večite fešte Nikolić.

Ponosni ste na činjenicu – Partizanu je uspelo ono što nije Liverpulu, uz podatak: vodili ste sve do 74. minuta?

– Partizan je Partizan, ne želimo da se poredimo ni sa kim. Pokazali smo da ova bodovna razlika i trenutna pozicija na tabeli nisu pravi odraz kvaliteta. Eto, bili smo mnogo bolji u prvom poluvremenu, možda smo to mogli da krunišemo još jednim golom. U nastavku susreta inicijativu je preuzeo protivnik, no, Partizan iz utakmice u utakmicu pokazuje da je pravi i da je na dobrom putu. A, ne zaboravite, igramo bez Svetozara Markovića, Danila Pantića, otišao nam je i Marko Janković… Vratili smo veru Grobarima!

Izvor Sportski žurnal

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *